NHL i natt: Zuccarello med assist da Wild vant

Minnesota Wild og Mats Zuccarello slo Arizona på bortebane i natt. I Chicago ble det dramatikk da Nashville Predators kom på besøk.

10 lag var i aksjon fordelt på fem kamper i natt. Las Vegas Knights ble det første laget i NHL denne sesongen som ble klare for sluttspill, og i Canada måtte Connor McDavid se seg slått av Montréal på hjemme-is

Kaprizov ble historisk

Etter å ha ligget under etter den første perioden, så var effektiviteten og en god Cam Talbot som sørget for at Minnesota Wild vant 4-1 i natt. Talbot stod for hele 39(!) redninger og Kaprizov ble historisk da han scoret sitt mål nr.19 denne sesongen. Det er mest av en rookie i Minnesota Wild sin historie. Han går forbi Marian Gaborik som ble stående med sine 18 scoringer.

Arizonas trener Rick Tocchet var litt frustrert etter kampslutt.

- Synes vi fortjente bedre i dag. Vi spilte bra, men de scoret hver gang de hadde en stor sjanse, og det ble veldig frustrerende, forteller han til NHL.com

Se målene her

Chicago med enorm opphenting

Det så lenge ut at bortelaget Nashville skulle ta med seg alle poengene da Luke Kunin sørget for 4-1 ledelse 58 sekunder ut i den tredje perioden. Men, da våknet indianerne fra Chicago. I overkant av 10 minutter så hadde hjemmelaget scoret tre ganger og utlignet til 4-4. I overtiden sørget Brandon Hagel for at opphentingen ble optimal. Hjemmelaget vinner tilslutt 5-4.

Tidligere NHL-spiller Keith Jones spår stor spenning om den siste sluttspillsplassen i denne divisjonen.

- En utrolig opphenting av Chicago i dag. Det vil bli spennende å se hvilket av lagene Nashville, Dallas eller Chicago som tar seg til sluttspill denne sesongen, fortalte han til NBC Sports.

En otrolig upphämtning av Chicago. Det blir ett race om den sista slutspelsplatsen i den här divisionen mellan Nashville, Dallas och Chicago, kommenterade förre NHL-spelaren Keith Jones i tv-studion hos NBC Sports.

Las Vegas Knights klare for sluttspill

Mattias Janmark scoret sitt første mål for Las Vegas etter han kom til klubben fra Chicago tidligere denne sesongen. Vegas Knights tok sin åttende strake seier i natt da de slo San Jose Sharks hjemme i Las Vegas, og er med det klare for sluttspill i årets sesong. Det første NHL-laget som har kvalifisert seg til Stanley Cup 2021.

Janmark som fikk æren av å score i tom kasse får skryt av tidligere NHL-stjerne Patrick Sharp som sitter i ekspertpanelet hos NBC Sports.

- Janmark har gitt Golden Knights en bedre bredde i sitt angrepsspill. De virker som de har funnet en perfekt rolle til han i rekken med Karlsson og Marchessault.

Brian Boucher lot seg også imponere av Janmark etter kampen.

- Dette var Janmark sin beste kamp for Vegas. Han fikk også æren av å score det siste målet, og det vil gi han selvtillit, fortalte den tidligere NHL-spilleren til samme kanal.