Fredrik Söderström gir seg i Storhamar

Fredrik Söderström. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

– Takk, Storhamar og norsk hockey, for to fine år og heftige opplevelser, skriver Fredrik Söderström på Twitter.

41-åringen ledet Storhamar til NM-tittelen i 2018 og til finale i NM-sluttspillet i 2019. Mandag ga han Storhamar beskjed om at han forlater klubben.

– Nå går jeg videre. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker, som alle har betydd mye for meg. Spillere, ledere, alle krefter i og rundt klubben. Evig takknemlig for våre eventyr! Dere har en plass i mitt hjerte, skriver Söderström på Twitter.

Overfor Hamar Arbeiderblad forteller han at ikke er klar for en ny klubb, men at han er i samtaler med flere.

– Mest av respekt for Storhamar ville jeg gi beskjed nå. Det er spillere som avventer trenerspørsmålet, blant annet, sier han til H-A.no.

Lørdag deltok Fredrik Söderström i live-podkasten til Høy Kølle på utestedet Scotsman i Oslo. Der ble han også spurt hvor framtiden hans ligger.

– Jeg skal være oppriktig. Jeg har vært ærlig hele tiden med å si at jeg ønsket å spille ferdig denne sesongen med Storhamar. Min avtale går ut siste dag i april. Da jeg kom til Norge for to år siden, hadde jeg ingen anelse om hva jeg gikk til. Jeg har fått oppleve mange heftige saker og er ekstremt positivt overrasket over hva norsk hockey har å komme med.

– Jeg har hatt samtaler med klubben denne uka. Der har jeg sagt at jeg er i samtaler med andre klubber, som er nysgjerrige på om jeg kan være rett trener for dem. Nå i neste uke skal jeg stille disse tingene opp mot hverandre og tenke over om det er riktig for meg å fortsette. Har jeg den tilliten og den kraften og er jeg den rette profilen for Storhamar for framtiden? Jeg har fått mye herlig feedback, og det er jeg takknemlig for, men til slutt må jeg føle i mitt hjerte at jeg har den posisjonen og kraften som skal til. Jeg vet ikke mer og jeg har ikke signert for noen. Jeg er helt enkelt løs og ledig i ventingen på noe annet, fortalte Söderström.

 

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar