Her er de nominerte til Get Rookie of the Year

Foto: Get/YouTube

Tolv spillere er nominert til prisen som den beste nykommeren i Get-ligaen.

Hovedsponsoren til den norske eliteserien i hockey, Get, har denne sesongen laget en egen YouTube-serie hvor vi får bli ekstra kjent med de nominerte til prisen som Get Rookie of the Year.

De nominerte spillerne er Jørgen Hanneborg (Lillehammer), Magnus Geheb og Kristoffer Thomassen (Frisk Asker), Petter B. Sandboe Andersen (Manglerud Star), Jonas Meisingset og Emil Martinsen Lilleberg (Sparta), Henrik Fayen-Vestavik (Ringerike), Philip Sebastian Lyngsmo Hansen (Stjernen), Filip Lalande (Vålerenga), Håkon Opheimsvangen Engh og Sander Vold Engebråten (Storhamar), samt Markus Vikingstad (Stavanger Oilers).

Vikingstad sto ikke på den listen Nitten.no opprinnelig fikk, men Håkan Södergren i Norsk Topphockey bekrefter fredag kveld at Vikingstad også er blant de nominerte.

Disse spillerne skal portretteres i serien «Get Rookie of the Year» på YouTube. Hver torsdag fra 24. januar til 7. mars kommer en ny episode. Serien er spilt inn på Oslofjord Convention Center i Stokke utenfor Tønsberg. Vikingstad var ikke til stede, på grunn av skolegang, og dette var muligens årsaken til at han ikke sto på den listen Nitten.no først fikk tilsendt.

Se første episode her:

Vinneren skal kåres i mars og prisen deles ut under finaleserien i sluttspillet. Publikum kan stemme på sin favorittkandidat via get.no mellom 7. og 31. mars, og vinneren velges ut etter at en femmannsjury også har sagt sitt.

Denne juryen består av Petter Thoresen og Petter Salsten (Norges Ishockeyforbund), Håkan Södergren (Norsk Topphockey AS), Bjørn Erevik (TV 2) og Øyvind Husby (Get).

Vinneren får 10.000 kroner og en plass i treningstroppen til Norges VM-landslag, og kan i tillegg donere 50.000 kroner til en breddeklubb etter sitt ønske.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

3 Replies to “Her er de nominerte til Get Rookie of the Year”

Legg igjen en kommentar