Hockeyfruer støtter Erik Karlsson og kona Melinda

Mike Hoffmans forlovede anklages for trakassering av Melinda og Erik Karlsson. Foto: Marc Desrosiers / /Reuters / NTB scanpix
Mike Hoffmans forlovede anklages for trakassering av Melinda og Erik Karlsson. Foto: Marc Desrosiers / /Reuters / NTB scanpix

– Hvis dere bare visste hvor lite overraskende dette faktisk er, sier Marlee Hammond.

NEW YORK (Nitten.no): Erik Karlssons kone Melinda har gått rettens vei for å stanse det hun hevder er langvarig trakassering fra Mike Hoffmans forlovede, Monika Caryk.

Hoffmans kjæreste skal angivelig ha ytret at hun ønsket at Melinda Karlssons barn døde, at Melinda selv døde og at noen kunne «ta beina på» Erik Karlsson og ødelegge hans karriere. Totalt hevder Melinda Karlsson at det er snakk om rundt tusen trakasserende kommentarer i sosiale medier.

Erik og Melinda Karlsson kunngjorde i mars at deres sønn var død da han ble født.

«Monika Caryk har utallige ganger uttalt at hun ønsket at mitt ufødte barn skulle dø. Hun har også sagt at hun ønsket at jeg var død og at noen kunne «ta» min ektemanns bein «for å avslutte karrieren hans», sier Melinda Karlsson under ed i sitt vitnemål til retten.

To av nøkkelspillerne i Ottawa Senators er altså involvert i en eksepsjonelt stygg sak.

Les mer om bakgrunnen her: Erik Karlssons kone ber retten om beskyttelse

Mike Hoffman sier til Ottawa Citizen at han er «150 prosent» sikker på at hans forlovede er uskyldig og at noen andre må ha postet de trakasserende meldingene.

Andre hockeyfruer støtter imidlertid Melinda Karlsson i saken.

– Hvis dere bare visste hvor lite overraskende dette faktisk er. Grusomt, bare grusomt. Og det verste med alt dette er hvordan Melinda Karlsson forsøkte å holde dette privat, for hun er så snill som menneske selv når en person er så ondskapsfull mot henne, skriver Marlee Hammond, kona til keeperen Andrew Hammond.

– Dette krysset grensen fra nettmobbing til noe helt annet i april. Dessverre har denne private konflikten blitt offentlig. Jeg er utrolig stolt over min venninne for å stå opp for seg selv og sin familie. Det krevde mot, skriver Julie Turris, kona til tidligere Ottawa-senter Kyle Turris.

– Jeg har lest hundrevis av disse kommentarene. De er utrettelige, metodiske og forstyrrede. Denne personen har ingenting å gjøre i nærheten av kvinner i hockeymiljøet igjen, skriver Taylor Winnik, kona til Daniel Winnik.

– Hennes besettelse av Mel har alltid vært usunn. Så begynte den å bli skummel. Mel beskytter seg selv. Ingen lag vil ønske denne jenta velkommen inn i deres rom, skriver Kodette LaBarbera, som er gift med den tidligere NHL-keeperen Jason LaBarbera.

Monika Caryk har ifølge Heavy.com slettet sin konto hos både Instagram og LinkedIn.

Ottawa Senators sier i en pressemelding at klubben har startet en intern gransking selv.

– Vi etterforsker dette i samarbeid med NHL og vil ta de nødvendige skritt for å beskytte sikkerheten og privatlivet til våre spillere og deres familier, sier klubben.

Mike Hoffmans agent Robert Hooper mener at minst én av Erik Karlsson og Mike Hoffman må bort fra Ottawa Senators før sesongoppkjøringen starter. Han har allerede hatt flere samtaler med klubbens manager, Pierre Dorian, om situasjonen.

– Det vi har indikert til Pierre er, for å kalle en spade for en spade, at det vil være svært vanskelig for begge parter – både Erik og Mike, samt deres kone og forlovede – å eksistere sammen i det samme konerommet og den samme garderoben, sier Hooper til Ottawa Citizen.

Les flere kommentarer fra Hoffmans agent her: Erik Karlssons kone ber retten om beskyttelse

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar