– Ingen forhandlinger mellom Rangers og Zuccarello

Mats Zuccarello. Foto: Mary Altaffer / AP Photo / NTB scanpix

Larry Brooks i New York Post har snakket med både Mats Zuccarello og hans agent.

Konklusjonen til den erfarne NHL-journalisten er at Mats Zuccarello fremdeles ser ut til å bli tradet før overgangsvinduet stenger 25. februar klokken 21.00.

«Mats Zuccarello sier til The Post at han «ikke har hørt noe konkret fra agenten min», og agenten hos Newport Sports sier til The Post at nordmannens situasjon er uendret. Oversatt betyr dette at, med 13 dager og åtte kamper igjen til deadline, har ikke blåtrøyene innledet kontraktsforhandlinger med den kommende free agent-vingen», skriver Brooks.

En trade mellom to klubber oppstår normalt ikke i løpet av en telefonsamtale. Det holder heller ikke med én telefonsamtale å forhandle seg fram til en kontrakt.

Dette må kunne tolkes som at Rangers-ledelsen bruker tiden sin på å snakke med andre klubber om en byttehandel, eller iallfall er innstilt på å gjøre det de nærmeste dagene, ettersom vi nå bare er 13 dager unna trade deadline.

Selv fokuserer Zuccarello på å ha det så gøy som mulig og gjøre sitt beste for å hjelpe Rangers på isen, forteller han. Det har han gjort med bravur den siste måneden. 31-åringen har gjort 17 poeng på sine elleve siste kamper før New York Rangers møter Winnipeg Jets natt til onsdag.

– Jeg er i den beste formen i mitt liv. Jeg vet at jeg er 31 år, men jeg føler at jeg kan bidra for et vinnende lag i mange år. Jeg tror ikke at jeg er i nærheten av slutten av karrieren min. Jeg har mye igjen å gi. Jeg håper det skjer her, men hvis ikke, skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe et nytt lag med å vinne, sier Zuccarello til The Post.

Brooks har tidligere omtalt muligheten for at Rangers trader ham nå og så signerer en ny kontrakt med ham når han blir free agent 1. juli. Zuccarello forteller Brooks at han ikke har hørt snakk om noe slikt.

– Jeg kjenner ikke til det. Hvis det er situasjonen som oppstår, så skal jeg se på det, men det er langt unna. Jeg kan si at ingen har kommet til meg og sagt at det er planen, sier Zuccarello.

Nordmannens kontrakt utløper 1. juli. Han står da fritt til å signere for en hvilken som helst NHL-klubb som kommer med et tilbud.

I et intervju med Dan Rosen fra NHL.com for et par dager siden, forteller Zuccarello at han forsøker å blokkere ut alle ryktene, men at interaksjoner med familie, venner og fans gjør det vanskelig.

– Jeg signerte et bilde for en fan her om dagen i New Jersey, inne på hotellet. Han spurte «Hei, kan du signere denne?» og jeg sa «Selvsagt». Og han fortsatte: «Jeg må få signaturen din før du drar til Calgary.». Jeg tenkte «Hva?». En annen kar sa «Lykke til, for det er kaldt der oppe» til meg. Du må bare ignorere det, for det er noe nytt hver dag, konstaterer Zuccarello.

 

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar