Larry Brooks: «Zuccarellos sannsynlige Rangers-farvel får en dårlig start»

Mats Zuccarello. Foto: AP Photo/Frank Franklin II / NTB scanpix

Den erfarne Rangers-journalisten til New York Post melder at nordmannen er ute med en infeksjon i beinet.

New York Rangers annonserte mandag at Mats Zuccarello sliter med en infeksjon i foten og at dette er årsaken til at han ikke deltok på trening denne dagen.

– Zuccarello har en infeksjon i foten. Han er mye bedre i dag enn han var i går, men han kommer ikke til å være tilgjengelig i morgen (i tirsdagens kamp mot Philadelphia Flyers, red.anm.). Dette er en korttidsting, forhåpentlig. Planen er torsdag, sier trener David Quinn ifølge Rangers’ twitterkonto.

I sosiale medier ble nyheten om fotinfeksjon møtt med skepsis, ettersom det antas at Rangers kommer til å trade nordmannen før overgangsvinduet stenger 25. februar. Mange lurte på om dette var en hvit løgn for å dekke over at man nærmet seg sluttfasen i forhandlingene med en annen klubb.

Dette kan Nitten.no avkrefte. Zuccarello har faktisk en fotinfeksjon.

Det samme skriver Larry Brooks i New York Post, under tittelen «Zuccarellos sannsynlige Rangers-farvel får en dårlig start». Brooks har for så vidt ingenting nytt å melde i denne artikkelen, men tittelen slår fast at det fremdeles er sannsynlig at Mats Zuccarello blir byttet bort innen 25. februar.

«Zuccarello, en kommende free agent som det antas at klubben vil trade før 25. februar-fristen, får antibiotika for å behandle infeksjonen og kan være tilgjengelig til torsdagens kamp mot New Jersey», skriver Brooks.

Zuccarello var i forrykende form før denne skaden og gjorde ni poeng på sine fem siste kamper før All Star-pausen.

Quinn flytter Vladislav Namestnikov opp i førsterekka, på plassen til Zuccarello, mot Flyers. Brett Howden skal testes på høyreving i rekke med Kevin Hayes og Jimmy Vesey, mens Pavel Butsjnevitsj blir værende i fjerderekka, melder Larry Brooks.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar