Live-podkast i Oslo lørdag – info om påmelding

Fredrik Söderström. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Podkasten Høy Kølle skal spilles inn live på et utested i Oslo førstkommende lørdag, altså 27. april. 

Det er bare å glede seg til lørdag kveld 27. april, for da blir det hockey-fest i Norges hovedstad! Vel, det er ikke bare å glede seg. Man må melde seg på også. Vi har plass til cirka 100 publikummere. Så langt er det rundt 50 påmeldte.

Det er gratis inngang. Det koster altså ingenting å komme og se på – men vi har lovet utestedet at mange kommer til å benytte seg muligheten til å kjøpe mat og drikke.

Dørene åpner 18.30 og showet starter 19.30. Vi regner med å holde på til cirka 21.30, og deretter gleder vi oss til å henge i baren og snakke enda mer hockey med dere i et par timer til.

Vi kan love veldig spennende gjester. Manglerud Stars unge, kvinnelige leder Cecilie Olsen og Spartas fargeklatt Tommy Kristiansen kommer. I tillegg kommer trenerne for begge finalelagene i årets sluttspill, nemlig Fredrik Söderström fra Storhamar og Jan André Aasland fra Frisk Asker.

Som vanlig kommer vi til å snakke om både norsk hockey og NHL, men med tanke på gjestelisten er det naturlig at det blir hovedfokus på norsk hockey. Denne gang blir det selvfølgelig også mulig for oss og gjestene å svare på spørsmål fra salen.

Påmelding sendes til tips@nitten.no. Du kan reservere plass til flere, bare oppgi det antall plasser du ønsker og hvilke navn de skal stå på.

Hvis du melder deg på og får beskjed om at du har fått plass, og det senere viser seg at du likevel ikke kan komme, er det viktig at du gir beskjed i så god tid som mulig, så vi kan gi plassen til en annen.

Sted: Tredje etasje hos Scotsman i Karl Johans gate 17, 0159 Oslo.
Når: Lørdag 27. april. Dørene åpner 18.30, showet starter 19.30
Konferansier: Sverre Krogh Sundbø
Programledere: Markus Sandø Iversen og Roy Kvatningen
Gjester: Cecilie Olsen (daglig leder i Manglerud Star), Tommy Kristiansen (spiller i Stavanger Oilers), Fredrik Söderström (trener i Storhamar), Jan André Aasland (trener i Frisk Asker)

Cecilie (24) er den yngste klubbsjefen i Norden

– Jeg trengte en på trynet. Det gjorde at jeg vokste som person og la det andre livet bak meg

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar