Mens superstjernen gleder seg til å spille med Zuccarello, gråter eks-lagkameraten over å miste ham

Jamie Benn. Foto: Derik Hamilton / AP Photo / NTB scanpix

Reaksjonene er mange etter at Mats Zuccarello natt til søndag ble sendt fra New York Rangers til Dallas Stars.

En rekke av spillerne i Dallas Stars sendte hyggelige velkommen-meldinger til Mats Zuccarello etter at texasklubben sendte et andre- og et tredjerundevalg til Rangers for å få nordmannen ut denne sesongen.

Det viser at Dallas-spillerne gleder seg til å få en så god forsterkning i sesonginnspurten.

– Jeg gleder meg til å spille sammen med deg, skrev kaptein Jamie Benn til Zuccarello.

Hvorfor? Tja, Benn har kanskje sett Zuccarello legge pasninger som denne:

Eller denne:

Benn er sammen med Tyler Seguin den største stjernen i Dallas, og vant poengligaen i hele NHL for tre sesonger siden. Denne sesongen har det gått trått for Benn, som er blitt kritisert offentlig av klubbledelsen, men han har fremdeles et potensial få andre spillere kan matche, både som målscorer og kraftforward.

Spillestilen hans bør passe styrkene til Mats Zuccarello like lekent som mandolinen passet «Losing My Religion»-hiten til R.E.M. – altså perfekt.

Mens Zuccarello allerede er på vei til Chicago for å debutere for Stars mot Blackhawks søndag ettermiddag (21.00 søndag kveld, norsk tid), sitter mange fans og eks-lagkamerater skuffet igjen i New York.

Svenske Mika Zibanejad har spilt sammen med Zuccarello i snart tre år. De to har sammen med Chris Kreider dannet en av NHLs aller beste rekker siden nyttår, og for Zibanejad er det ikke bare en medspiller, men også en god venn, som nå forlater Rangers.

– Jeg har vært deprimert de siste fire-fem dagene, etter at jeg innså at overgangen kom til å skje. Det var veldig trist i dag og jeg sleit helt ærlig med å holde igjen tårene da vi sa farvel etter kampen. Det føles tomt nå, sier Zibanejad til Viasat-reporter Jonatan Lindquist.

– Vi er mennesker, men dette er en business og livet går videre. Vi har snakket sammen nesten hver dag og jeg vet at dette er en jeg kommer til å ha kontakt med resten av livet, uansett om vi spiller i samme lag eller ikke … Han er en ekte kriger og en som har hjulpet meg og vist meg hvordan jeg skal håndtere utfordrende stunder, forteller Zibanejad.

Henrik Lundqvist postet en hyllest til Zuccarello på både Instagram og Twitter.

– En av de mest unike spillerne og lagkameratene jeg noen gang har spilt med. Han bidrar med så mye. Jeg kommer til å savne deg enormt, skriver stjernekeeperen.

Slik var Mats Zuccarellos siste døgn i New York

Dette bør du vite om Mats Zuccarellos nye klubb

En epoke er over: Mats Zuccarello tilhører ikke lenger New York Rangers

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar