Mike Babcock: – Vi tror William Nylander blir

Mar 24, 2018; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Maple Leafs forward William Nylander (29) celebrates after scoring against Detroit Red Wings in the third period at Air Canada Centre. Mandatory Credit: Dan Hamilton-USA TODAY Sports

Det gjenstår bare timer før Nylander potensielt går glipp av inneværende NHL-sesong.

Lørdag kveld går fristen for å signere en kontrakt som lar William Nylander spille i NHL denne sesongen, men Toronto-trener Mike Babcock er sterk i troen på at den ungen svensken blir å se i den blå drakten.

– Vi tror Willie blir her, og vi tror Willie blir her lenge. Vi tror han gjør sin karriere i Leafs. Det er det vi tenker og det er det vi tror, sa Babcock til pressen, ifølge TSN.ca.

– Kyle Dubas og jeg snakker om dette hver dag, så jeg er oppdatert på hva som skjer. Det er utrolig mange meninger der ute. La oss ikke forveksle meninger med fakta, fortsetter Babcock.

Samtidig melder den svært anerkjente NHL-eksperten Pierre LeBrun at Toronto skal ha tatt kontakt med aktuelle klubber og fortalt at de som er interesserte i Nylander bør legge frem sine beste bud nå.

Torontos hovedmål skal fortsatt være å signere Nylander, men klubben holder ifølge NHL-guru Bob McKenzie alle muligheter åpne.

Da Nitten.no møtte William Nylander i Oslo i sommer, ba han om tålmodighet rundt kontraktsforhandlingene med Toronto Maple Leafs, og svensken fikk nok mer rett enn han selv hadde håpet.

Nylanders kontraktsituasjon har vært et av de store samtaleemnene i NHL denne høsten. Nesten daglig har man kunnet lese om utvikling den ene eller andre veien, men det har likevel ikke kommet til noen løsning mellom partene.

Det har blitt spekulert i at Toronto startet forhandlingene rundt kontraktene til David Pastrnak og Nicolaj Ehlers, altså et sted mellom 6 og 6,6 millioner dollar, mens William Nylanders agenter skal ha startet rundt kontrakten til Leon Draisaitl på 8,5 millioner dollar.

Dersom klubb og spiller skulle bli enige om en ny kontrakt før fristen går ut er det likevel vanskelig å se hvordan Toronto skal klare å beholde alle sine stjerner fra neste sesong. Da skal både Auston Matthews og Mitch Marner, som begge har hatt en fantastisk sesongstart, ha nye og lukrative kontrakter. Dere kan lese mer om den problematikken her.

William Nylander ble sist observert under trening med AIKs J20 lag, men for alle som er glad i ishockey får vi håpe han snart er tilbake i NHL.

Hvordan kan Toronto beholde alle storkanonene sine?

Legg igjen en kommentar