– Mike Hoffman kommer til å passe godt inn

Roberto Luongo gleder seg over å få inn Mike Hoffman i Florida Panthers. Foto: Roy Kvatningen
Roberto Luongo gleder seg over å få inn Mike Hoffman i Florida Panthers. Foto: Roy Kvatningen

Roberto Luongo er ikke bekymret over at Florida Panthers har tradet til seg kontroversielle Mike Hoffman.

LAS VEGAS (Nitten.no): Mike Hoffman har spilt for Ottawa Senators hele sin NHL-karriere, men forlater den kanadiske hovedstadsklubben under en mørk sky.

28-åringen ble tradet fordi han angivelig ikke kom så godt overens med lagkameratene, og fordi hans forlovede er anklaget for massiv trakassering av klubbkaptein Erik Karlsson og hans kone Melinda gjennom over tusen poster i sosiale medier.

Hoffman benekter at han eller Monika Caryk er involvert i trakasseringen og mener at noen andre må stå bak dette. Melinda Karlsson har gått til rettslige skritt mot Caryk, noe som illustrerer alvoret i saken.

Tirsdag ble uansett Hoffman tradet. Først til San Jose Sharks, som umiddelbart sendte ham videre til Florida Panthers (Les mer om byttehandlene og hvordan Sharks-manager Doug Wilson lurte Pierre Dorian her).

Floridas stjernekeeper Roberto Luongo er ikke bekymret over å få Hoffman inn i Panthers-garderoben.

– Ikke i det hele tatt. Vi har hørt en del bra ting om ham som spiller og som person, og vi har en sterk garderobe. Jeg er sikker på at han kommer til å passe godt inn. Vi skal ønske ham velkommen. Det faktum at vi har så sterk og sammensveiset garderobe gjør at jeg er sikker på at dette kommer til å gå veldig fint, sier Luongo.

Floridas manager Dale Tallon skal ha snakket med enkelte Florida-spillere før han gjorde traden, men Roberto Luongo ble ikke kontaktet.

– Nei, jeg ble ikke konsultert, men jeg stoler på Dale (Tallon, red.anm.) og vi har gode ledere i garderoben, så jeg tror han gjorde den beste beslutningen for klubben vår.

Luongo er tydelig på at han liker at Florida har fått inn en ving som har scoret over 20 mål fire sesonger på rad.

– Han blir en stor del av klubben vår. Vi er begeistret for å få inn en som kan spille i topp 6. Vi har allerede en bra gruppe, men å få inn ham hjelper oss kraftig offensivt, sier Luongo.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar