Nå kan du hjelpe Mats Zuccarello til All Star-kampen

Mats Zuccarello i aksjon for New York Rangers. Foto: Danny Wild / Reuters / NTB scanpix
Mats Zuccarello i aksjon for New York Rangers. Foto: Danny Wild / Reuters / NTB scanpix

NHL.com har åpnet stemmegivningen. Mats Zuccarello er den utvalgte kandidaten i New York Rangers.

Årets All Star-kamp i NHL spilles i San Jose 26. januar. Hver eneste av de 31 lagene i ligaen er representert med minst én spiller, og hos New York Rangers er det Henrik Lundqvist som er utvalgt.

Se hvem som er tatt ut her.

Ligaen har i tillegg én plass åpen i hvert av de fire divisjonslagene. Her har fansen mulighet til å påvirke. Det er valgt ut én kandidat fra hvert NHL-lag og den som får flest stemmer av kandidatene i én divisjon, får plass i All Star-kampen.

Mats Zuccarello er kandidaten til New York Rangers. Mange vil kanskje tenke at en nordmann ikke har en sjanse til å nå opp i en slik kåring, fordi han er norsk og vi kommer fra et land med få innbyggere, men Zuccarello spiller for det mest populære laget i den største byen i USA, så her er det faktisk en god mulighet for at det blir et norsk innslag i San Jose 26. januar.

Zuccarellos drakt har jo i en årrekke vært en bestselger i NHLs offisielle supporterbutikk på Manhattan.

De andre kandidatene fra Metropolitan-divisjonen, er Teuvo Teravainen (Carolina), Nick Foligno (Columbus), Kyle Palmieri (New Jersey), Anders Lee (NY Islanders), Jakub Voracek (Philadelphia), Kris Letang (Pittsburgh) og Nicklas Bäckström (Washington).

Du kan avgi din stemme hos NHL.com her. Du kan stemme inntil ti ganger daglig hver dag fram til 10. januar klokken 17.59.

Og hvis du argumenterer med at han ikke fortjener en plass der denne sesongen, kontrer vi med at han har vært Rangers’ beste poengplukker i fire av de fem siste sesongene og har fortjent det totalt sett …

Nitten.no oppfordrer alle norske hockeyfans til å stemme på Mats Zuccarello. Såpass patriotiske må det være lov å være?

Her er for øvrig alle kandidatene:

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

1 Reply to “Nå kan du hjelpe Mats Zuccarello til All Star-kampen”

  1. Synd ikke Norge gjorde som Latvia i gjorde for noen år tilbake. Zemgus Girgenson hadde 1,574,896 stemmer og majoriteten var fra Latvia. Hadde dette skjedd kunne vi hatt både Mats og Martinsen i denne delen av stemmene.

Legg igjen en kommentar