NHL holder døra åpen for kamp i Norge 

Bill Daly legger merke til den fenomenale jobben Mats Zuccarello gjør med å spre NHL i Norge. 

DALLAS (Nitten.no): Mats Zuccarellos suksess med veldedighetskampen i Oslo blir lagt merke til av NHL.

Sammen med Henrik Lundqvist har han lokket noen av ligaens største stjerner til Norge. Det ligger an til at stjernekampen på Ullevaal Stadion blir utsolgt.

Kanskje – vi understreker «kanskje» – fører dette til noe mer. Nitten.no er på plass i Dallas i forbindelse med NHL-draften og ligaens nestor Bill Daly tar seg tid til å snakke med oss.

På direkte spørsmål fra fra Nitten.no forteller Gary Bettmans høyre hånd at ligaen legger merke til at den norske Rangers-stjernen selger ut Ullevaal stadion.

– Jeg vil ikke utelukke en NHL-kamp i Norge. Det kan komme til å skje, sier Bill Daly til Nitten.no.

Det betyr selvfølgelig ikke at det kommer til å skje.

Samtidig er det verdt å merke seg at NHL de siste årene har jobbet hardt for å markedsføre ligaen utenfor Nord-Amerika. Og NHL-stjernene er villige til å stille opp for Mats Zuccarello i Norge. Nitten.no avslørte denne uka at Victor Hedman kommer til Oslo i august.

Kommende sesong vil Edmonton Oilers og New Jersey Devils møtes i Stockholm 6. oktober, mens Florida Panthers og Winnipeg Jets spiller mot hverandre i Helsingfors 1. og 2. november.

Forrige sesong spilte Ottawa Senators og Colorado Avalanche to kamper mot hverandre i Stockholm i november i to kamper som ble inkludert i grunnserien, mens Los Angeles Kings og Vancouver Canucks møttes i oppvisningskamper i Kina i september.

NHL har faktisk spilt opppvisingskamper utenlands siden 1938, da Montreal Canadiens beseiret Detroit Red Wings i en duell over tre kamper i Frankrike og seks i England.

Les også: Victor Hedman spiller i Zuccarellos utendørskamp i Oslo

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar