Nitten.no er tilbake!

Nye eiere 

Det er generelt svært dårlig dekning av verdens beste hockey i norske medier, og etter bortfallet av Nitten ledet av Roy Kvatningen i fjor sommer har det vært magert med utvalg. Vi ønsker å gjøre noe med dette ved å ta opp hansken etter Roy og servere flere aktuelle og gode artikler i ukene fremover.

Hjemmesiden har nå fått nye eiere og ingen artikler vil være bak en betalingsmur. Dette siden vi ønsker at flest mulig skal ha muligheten til å lese norske artikler om de ypperste begivenhetene innen ishockey.

Det er naturligvis som å hoppe etter Wirkola, eller å gå på isen med #99 på ryggen for å holde assosiasjonene hockey-relevant, å ta over etter Roy Kvatningen. Hans nettverk, innside-informasjon, dekking av NHL og ishockey generelt har vært eminent og uerstattelig i brorparten av det forrige tiåret. Vi vil derimot gjøre vårt beste for å sørge for solide og interessante artikler, og håper at flest mulig setter pris på litt mer, norsk dekning av det beste som finnes innen ishockey.

Hovedfokus på andre siden av dammen 

Denne siden vil i all hovedsak dekke nord-amerikansk hockey, og da spesielt NHL. Vi vil følge sesongen, draft og Free Agent-markedet til sommeren. Våre skribenter har stor forkjærlighet for NHL og legger ned mangfoldige timer hver uke for å følge ligaen. De vil dermed lidenskapelig følge oss gjennom hele sesongen.

Det er nå det virkelig begynner å dra seg til i NHL og det er langt fra mangel på spennende saker å skrive om. Vi går i en nervepirrende tid i vente for svært mange lag hva angår Playoff-spill – se for eksempel på Pacific Division hvor det er fullstendig kaos!

Først ut vil vi ha en serie om hvilke utsikter hvert av lagene har foran årets Trade Deadline 24. februar. Her vil vi gå gjennom alle de 31 lagene og se på hvilke muligheter de har. Hvem bør selge og hvem bør handle? Hvilke spillere er på markedet, og hvor ville de passet inn? Dette vil forhåpentligvis bli en fin oppsummering som kan gi en pekepinn på hvilke muligheter ditt favorittlag har.

Verdensmesterskapet i Sveits

Nitten.no vil selvsagt også dekke ishockey-VM til våren, hvor våre iskrigere skal nok en gang forsvare kongerikets ære. Med Russland, Finland, USA og Sveits i gruppa blir det naturligvis en vrien oppgave å ta seg til noe kvartfinale, men disse gutta har overrasket gang på gang. Med tanke på sluttspill-statusen til Minnesota Wild og Mats Zuccarello er det også gode muligheter for at Norge stiller med sin desidert største stjerne i Sveits.

I tillegg til dette vil vi forsøke å få til noen artikler rundt andre profilerte ligaer og spillere.

Vi gleder oss til å komme i gang, og ønsker alle lesere velkommen! 

Legg igjen en kommentar