Ottawas eier la ut et kleint videointervju. Reaksjonene er hysteriske

Mark Borowiecki intervjuer klubbeier og arbeidsgiver Eugene Melnyk. Foto: Skjermdump fra Twitter.

Akkompagnert av hasjtaggen OttawaRising postet Senators en video hvor klubbens eier Eugene Melnyk ble intervjuet av backen Mark Borowiecki. Responsen kan best akkompagneres av hasjtaggen OttawaCrashing.

Den kanadiske klubben Ottawa Senators seiler i motvind for tiden. Klubbens store stjerne, Erik Karlsson, vil ikke signere en ny kontrakt. Assistentmanager Randy Lee ble suspendert etter at han ble tiltalt for seksuell trakassering av en mannlig bilsjåfør i Buffalo og har senere trukket seg fra stillingen. Eier Eugene Melnyk er forhatt blant de fleste supporterne, blant annet for å klage over dårlig oppmøte på kampene, og klubblegenden Daniel Alfredsson jobber for å skifte ut Melnyk med nytt eierskap.

Ja, og i tillegg har vi jo denne utrolige historien om at forloveden til Mike Hoffman beskyldes for å ha trakassert kona til Erik Karlsson.

Ottawa har derfor mange gode grunner til å jobbe for å skaffe mer positiv omtale. Dette er nok motivasjonen for en post som nå ligger ute på Twitter.

«Ottawa Senators er stolt av å dele denne visjonen for framtiden til vårt lag og denne organisasjonen. Vi er i ferd med å lansere en spennende plan for å gjenreise laget vårt og inviterer dere til å bli med på vår reise til nye høyder. #OttawaRising», skrev Ottawa Senators under en video som ble lagt ut mandag kveld lokal tid, altså natt til tirsdag norsk tid, på Twitter.

Videointervjuet er av den uvanlige sorten. Klubbens kontroversielle eier blir ikke intervjuet av en journalist eller en ansatt i klubbens medieteam, men av en spiller.

– Vi har basen. Det laget vi har akkurat nå, har et lederskap som virkelig tror på hele laget. Det handler ikke om individer lenger. Da vinner du ikke. Én spiller, to spillere, tre spillere i garderoben holder ikke. Du trenger lederskap og så bygger du under det. Vi skal bygge med unge talenter som er på vei opp. Vi har masse draftvalg de neste årene, sier Melnyk blant annet.

Han sier at Ottawa den kommende sesongen vil bestå av mange nye fjes.

– Vi kommer til å ha ti nye spillere av de 22 i stallen, hvilket betyr at de enten er «rookies» eller spilte under ti kamper forrige sesong, sier Melnyk.

Dette intervjuet byr på så mange kritikkverdige poeng at det er vanskelig å vite hvor man skal starte.

Klubbene i NHL har lov til å ha inntil 23 friske spillere i stallene sine, så tallet 22 er underlig. I tillegg beholder spillerne rookie-statusen hvis de spilte færre enn 25 kamper i sin første sesong.

Melnyk varsler også at Ottawa Senators sesongen 2019/20 vil ha 15-16 ferske spillere.

«Og de ferske spillerne gir oss andre energi. Jeg gleder meg til å spille med dem», responderer Mark Borowiecki underdanig.

«De unge spillerne gjør deg begeistret fordi de er begeistret, og dette gjør meg begeistret, hvilket gjør alle supporterne våre begeistret og dermed også sponsorene våre begeistret. Dette kommer til å gå bra!», konstaterer Eugene Melnyk.

Vel, vel.

Responsen på videoen er … ikke bra.

Her er bare et lite utvalg av de mange reaksjonene:

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar