– Rangers er i samtaler med Zuccarello om ny kontrakt

Mats Zuccarello har vært klubbens beste offensive spiller i en årrekke. Foto: Kim Klement / Reuters / NTB scanpix

New York Post melder at klubben «veier det å forlenge kontrakten opp mot hva markedet vil betale».

Det har lenge vært antatt at New York Rangers kommer til å trade Mats Zuccarello før overgangsvinduet stenger klokken 21.00 mandag 25. februar.

– Jeg er ganske forberedt på at det kommer til å skje. Det er mest sannsynlig. Jeg sitter vel egentlig bare og venter på at det skal skje, sa Zuccarello selv til Nitten.no noen uker før jul.

Zuccarellos agent Craig Oster fortalte i august til Nitten.no at planen var å snakke med New York Rangers i løpet av september om en kontrakt for nordmannen. Ettersom Zuccarello 3-4 måneder senere regnet med å bli tradet, er det rimelig å anta at Rangers ikke kom med et kontraktstilbud i høst.

Klubben er i «rebuild»-modus og ønsker å bytte sine beste veteraner med unge talenter og draftvalg, for å bygge opp spillerstallen på nytt, og Zuccarello er en av dem som vil gi klubben best retur på markedet.

Som Nitten skrev i en artikkel 1. februar, er det såpass mange gode forwards på overgangsmarkedet at det kan vise seg vanskelig for New York Rangers å få den betalingen som manager Jeff Gorton mener at Rangers bør få for Zuccarello.

Derfor er det ikke overraskende å lese New York Post lørdag. Der skriver avisens Rangers-reporter Larry Brooks at Jeff Gorton er i samtaler med agentene til Zuccarello og Kevin Hayes siden klubben «veier det å forlenge kontraktene til to av sine beste spillere opp mot den returen de kan få for en av dem eller begge på overgangsmarkedet».

«Det er betydelig avstand mellom partene, men det er som ventet ettersom forhandlingsprosessen med hver spiller er på et relativt tidlig stadium», skriver Brooks.

Han anslår at det vil koste Rangers rundt 11,5 og 12 millioner dollar (per sesong) å få både Zuccarello og Hayes til å signere.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar