René Hansen overtar som Stjernen-trener

Styreleder Truls Navestad (til venstre) med trener René Hansen (i midten) og sportssjef Darren Treloar. Foto: Stjernen.no

Klubblegenden tar permisjon fra jobben som sportssjef hos Wang Elite Fredrikstad.

René Hansen (46) ble onsdag introdusert som ny trener for Stjernen. 46-åringen er født i Fredrikstad og spilte selv 741 kamper for klubben.

– Stjernen er en del av mitt DNA. Jeg begynte på hockeyskolen og vokste opp i klubben og i Stjernehallen. Nå føler jeg at ringen er litt sluttet. Jeg er stolt og ydmyk over oppdraget jeg har fått. Det er en stor utfordring. Det er få forunt å trene et elitelag i sin egen hjemby, sier René Hansen til stjernen.no.

Klubbens nye styreleder, Truls Navestad, er klar på at klubben ønsket en lokal trener som kan bidra på spillerutviklingsiden.

– Vi ønsket en trener som er motivert for å jobbe med utviklingen av våre yngre spillere og balansere mellom utvikling og resultater. Jeg har merket meg lederegenskapene hans og sett hvordan han jobber med yngre spillere. Han er god på å motivere. Dessuten er han skolelærer og god på pedagogikk. Vi må bygge opp lag med spillere som ønsker å utvikle seg. Derfor er René Hansen rett mann til å trene laget. Han kommer til å gjøre en veldig god jobb for oss. Han har hjerte for laget og klubben, sier Navestad.

Tidligere denne uka ble det også klart at det nystartede aksjeselskapet Stjernen AS har kommet i posisjon til å fjerne en minus på 1,5 millioner kroner fra klubben regnskap, slik at Stjernen kan gå inn i framtiden med positiv egenkapital.

– Vi er veldig glade for å kunne legge dette bak oss. Å ha negativ egenkapital, er en alvorlig hemsko for en klubb. Nå får klubben økonomisk handlingsrom og kan begynne å se fremover. Det gjør at vi nå kan starte den viktige jobben med å bygge opp spillerstallen og konsentrere oss på det vi tross alt skal drive med: Å vinne ishockeykamper og gjøre det artig og spennende å komme på kamper i Stjernehallen igjen, sier Navestad.

Darren Treloar er hentet inn som sportssjef og overtar for Rune Gulliksen, mens klubben for tiden også søker etter en ny daglig leder.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar