Se Andreas Martinsens mål og assist her

Andreas Martinsen feirer scoring. Foto: Skjermdump fra NHL.com/NBC Sports

Nordmannen holder kurs mot en plass i Chicago Blackhawks.

I en treningskamp mot Ottawa Senators natt til lørdag, gjorde Andreas Martinsen to poeng da Chicago Blackhawks vant 5-2 i Canada.

Ottawa tok ledelsen 2-0 gjennom Alex Formenton og Matt Duchene, før Luke Johnson og Dominik Kahun hjalp Blackhawks til 2-2. Deretter spilte Martinsen fram Marcus Krüger til 3-2 og så satte han selv inn 4-2-målet – som ble servert av Krüger.

Etter kampen ble Andreas Martinsen kåret til kampens beste spiller.

Se nordmannens mål her:

Martinsen håper å spille seg til en plass i Chicago Blackhawks. NHL-klubbene bærer normalt med seg 23 spillere i stallen. I skrivende stund har Blackhawks 44 spillere i stallen. Innen 2. oktober skal altså 21 spillere kuttes.

I matchen mot Ottawa Senators bar Martinsen en A på brystet, sammen med nevnte Krüger og Brandon Davidson, ettersom mange av de mest etablerte spillerne ikke var i aksjon i denne kampen.

Samspillet mellom Krüger og Martinsen er for øvrig viktig for nordmannens sjanse til å ta en plass i laget. Det er ventet at de to kan havne sammen i lagets fjerderekke denne sesongen, og den kjemien som de viste mot Senators, styrker denne forventningen.

Se Martinsen spille fram Krüger til 3-2 her:

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar