Slik gikk det for tilskueren som slengte spydigheter til Sidney Crosby hele kampen

Sidney Crosby og Pittsburgh Penguins vant 7-2 mot New York Rangers natt til torsdag. Foto: Brad Penner – USA Today Sports / NTB scanpix

Mange anklager Pittsburgh Penguins-kapteinen for å være kjedelig, men Sidney Crosby har i alle fall humor.

Det som skjedde på isen i Madison Square Garden onsdag kveld (amerikansk tid) var ikke mye å glede seg over for New York Rangers-fansen, så én av dem brukte energien sin på å slenge spydigheter til Sidney Crosby hele kampen.

Det er iallfall hva twitterbrukeren MG35 (@pickledotcom) forteller.

MG35, som i Twitter-bioen sin omtaler seg selv som New York Rangers-fan, pappa, advokat og valpeentusiast, skriver på Twitter at han satt ved siden av denne karen under hele kampen, rett ved utvisningsboksen til Penguins.

Spydighetene mot Crosby kom som perler på en snor. De var kreative, også.

– Han kom med noen fantastiske spydigheter, mener MG35.

Crosby pådro seg bare én utvisning i løpet av kampen. MG35 blir derfor spurt om han mener at denne Rangers-supporteren ropte til ham mens han var på isen og at Crosby kunne høre ham.

– Ja. Hele kvelden. Han var høyrøstet! repliserer MG35.

En annen twitterbruker, James Whelan (@jamespwhelan7) forteller at han satt i samme område og hørte det samme.

– En av mine favoritter: «Sid, da Gatorade var på utkikk etter en talsperson, ønsket de en tøffing og vurderte deg, men de valgte Justin Bieber i stedet», skriver Whelan.

Spydighetene ble neppe mildere utover i matchen, ettersom Pittsburgh knuste hjemmelaget og vant hele 7-2. Crosby bidro med ett mål og én assist i det som var pingvinenes sjuende kamp på rad.

– Etter kampen kom en i støtteapparatet (hos Penguins) bort til ham med denne, forteller MG35, og legger ved et bilde av en hockeykølle.

Der ser vi at Sidney Crosby har signert kølla og skrevet inn en hilsen, som kan oversettes til noe sånt som «Gode spydigheter. Vær litt snillere med meg neste gang! Sidney Crosby»

Hva skal man si til sånt?

Det er en veldig kul respons. Og definitivt sånn man «vinner internett». Selv om dette øker risikoen for å bli hetset i senere matcher …

Oppdatering: ESPN har fått tak i denne Rangers-supporteren. Han heter Nick Lipeika.

– Det skjer ikke så mye kule ting i livet mitt, men dette må være noe av det kuleste, helt klart, sier Lipeika.

Han legger stolthet i å slenge meldinger til spillerne, forteller han.

– Jeg har ikke noe skrevet ned på forhånd, men jeg har noen poeng klare. Det hender at jeg har material på noen som aldri er i nærheten av utvisningsboksen, forklarer Lipeika, som omtaler det som «julaften» da Crosby ble utvist.

– Han har nok hørt det meste fra før av, men jeg ville komme med ting han ikke hadde hørt før. Han har vunnet alt. Det er derfor alle har lyst til å slenge meldinger til ham, mener Lipeika, som deler noen av meldingene han sendte til Crosby med vår venn Greg Wyshynski i ESPN:

«Hei, Crosby! Malkin hadde vunnet Stanley Cup flere ganger hvis han hadde bedre spillere rundt seg»

«Hei, Crosby! Du ble stemt fram som den tredje tøffeste kanadieren, bak Celine Dion og like bak Avril Levigne»

«Hei, Crosby! Malkin lurer på hvor du oppbevarer ditt Calder-trofé» (Crosby har vunnet omtrent alt, men ble ikke kåret til årets nykommer den sesongen han debuterte i NHL)

Crosby anerkjente Lipeika fra utvisningsboksen gjennom å sprute fra vannflaska si gjennom glasset og mot Lipeika, forteller Rangers-supporteren.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar