Under lupen: Nattens kamper #1

Vi har finpusset spåkula og forsøker å tippe hva utfallet blir i et par av nattens kamper. NHL er en tett og jevn liga som det er vanskelig å forstå seg på til tider, og hvor det er viktigere enn noen annen plass å sitte på en del informasjon. Vi har forsøkt og lest oss opp på samtlige kamper før vi har kommet til en konklusjon.

Edmonton Oilers vs. Winnipeg Jets

Jets gjester Edmonton og dette er to lag som kjemper om sluttspillplass i Western Conference.

Hjemmelaget har festet et lite grep om sluttspillplass i en uhyre jevn Pacific-divisjon. De ligger nå fem poeng foran Vancouver som truer bakfra, dog med én kamp mer spilt. De har vært et brukbart hjemmelag i år og står bokført med 17-10-6 på egen is.

I buret for anledningen er det Mike Smith som skal holde fortet, ikke at han har hatt noen kjempesesong. Han var meget solid i februar, men i sine to siste matcher har det vært litt tøffere (borte mot Blackhawks og Predators).

Det er ikke så merkelig at formen har tatt seg opp for Oilers sin del etter at Connor McDavid kom tilbake fra skade. Mike Green og Joakim Nygård er dermed de eneste som er på sykestua hos hjemmelaget.

Winnipeg virker å være i fin flyt og har vunnet sine tre siste, hvorav den ene var bunnsolide 4-0 mot Golden Knights. Det er derimot på hjemmebane poengene har kommet for Jets den siste tiden, for de står kun med to seire på siste ti matcher borte fra Winnipeg.

Jets ligger per nå à poeng med Canucks og Predators som holder Wild Card-plassene. Hver match er dermed som en liten finale å regne for deres del. Det er meget imponerende å tenke på at de fortsatt er i denne situasjonen tatt situasjonen rundt backrekka deres foran denne sesongen.

Connor Hellebyuk vokter selvsagt buret for bortelaget – en av de favorittene til å vinne årets Vezina Trophy (bete målvakt) denne sesongen.

Det blir som regel jevne matcher mellom disse to lagene, og med tanke på betydningen av matchen så er det ikke utenkelig at vi får det samme her. Selv om Jets har vært svake borte tror vi de tar med seg momentet fra deres tre seire og vinner i aften.

Los Angeles Kings vs. Ottawa Senators 

To vaskeekte bunnlag fra hver sin Conference møtes til dyst i Los Angeles! Begge har 62 poeng så langt denne sesongen – litt som forventet.

En skulle tro at lagene heller er fokusert på å komme lengst mulig ned for å få størst sjanse til tidlige valg i draften, men det har ikke vært tilfellet for hjemmelaget den siste tiden. De står nå nemlig med imponerende seks seire på rad. På deres siste 12 matcher har de vunnet hele 9! Meget imponerende.

I natt er det backup Cal Petersen som får sjansen for Kings, og det er selvsagt ikke lett å fylle skøytene til Quick sånn som han har spilt de siste ukene. Petersen er uansett en fullgod backup som kan vise til gode tall i sine to første sesonger som backup i NHL.

På skadefronten er det kun Jeff Carter som er ute av spill for hjemmelaget, ellers stiller de med det beste mannskapet de rår over.

Ottawa er et ganske underholdende lag å følge med på – selv om de er ganske svake. For de lekker som en sil bakover, men har ok trykk fremover til at de produserer en del mål. Det er som regel kaos som rår når de er i aksjon, og dette innbyr til svært målfylte kamper.

Gjestene spilte også i går, noe som aldri er ideelt, og tapte hele 5-2 i Anaheim. De har vært svake på bortebane hele sesongen og står bokført med 7-20-6.

Det er umulig å ikke gå med ligaens største formlag, spesielt når de møter et lag som spilte i går og tapte stort. Vi markerer for en hjemmeseier i englenes by!

Sjekk oddsen! 

Om en skal driste seg på et lite spill er det alltid lurt å sjekke hvor man får best betalt. Dette kan man gjøre på maxgevinst.comNår man ser på bildet under er det lett å forstå hvorfor. På våre tre utvalgte matcher får man altså best betalt hos Coolbet – langt bedre enn hos Norsk Tipping.

Husk at det viktigste av alt er at man aldri må spille for mer enn man har råd til å tape!

Legg igjen en kommentar