Zuccarello fortsetter å imponere i Dallas

Mats Zuccarello jubler for scoring. Foto: Jerome Miron-USA TODAY Sports

Mats Zuccarello scoret ett av målene da Dallas Stars utlignet til 2-2 mot Nashville Predators.

31-åringen fra Oslo har nå gjort seks poeng på seks kamper for Dallas Stars, etter at han kom fra New York Rangers før overgangsvinduet stengte i slutten av februar.

Til tross for at han pådro seg et armbrudd i debuten for Dallas, til tross for at han var ute av spill (nesten) resten av grunnserien, og til tross for at han ennå ikke er helt skadefri, klarer han altså å bidra positivt.

Imponerende!

Zuccarello scoret i andre kamp på rad i sluttspillet da han satte inn 4-0 med et lekkert håndleddsskudd i første periode av kamp fire mot Nashville. På disse fire kampene har han scoret tre mål.

Dallas startet forrykende hjemme i American Airlines Center og tok ledelsen 1-0 allerede 3,42 minutter ut i kampen gjennom Roppe Hintz. Alexander Radulov økte til 2-0 etter 4,58 minutter, mens Andrew Cogliano satte inn 3-0 etter 8,24 minutter.

Da Zuccarellos 4-0-mål kom etter 13,45 minutter, byttet Nashville ut keeper Pekka Rinne med reserven Juuse Saros.

Alt håp Nashville hadde om å komme tilbake i denne matchen, forsvant da Hintz økte til 5-0 midtveis i andre periode. John Klingberg noterte seg for sin tredje assist i kampen ved denne scoringen.

Roman Josi reduserte til 1-5 i tredje periode.

Zuccarello spilte ikke de siste 6,35 minuttene av kampen, trolig fordi trener Jim Montgomery ikke ville risikere skade på nordmannen. Nashvilles Colton Sissons slashet Zuccarello på armene i tredje periode, noe som endte med utvisning på både Sissons og Zuccarello, da han tok igjen.

Det står nå 2-2 i kamper idet denne serien reiser tilbake til Nashville for kamp fem. Den spilles lørdag og starter klokken 21.00 norsk tid.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar