Zuccarello tilbake – imponerte umiddelbart

Mats Zuccarello. Foto: Jon Durr / USA Today Sports / NTB scanpix

Kampen var ikke engang fem minutter gammel da Mats Zuccarello markerte seg med en herlig assist.

I debuten for Dallas Stars 24. februar leverte Mats Zuccarello fremragende spill. Han slo en lekker målgivende pasning og scoret et mål. Så pådro han seg et armbrudd da han blokkerte et skudd i forsvar.

Natt til onsdag gjorde han comeback for Dallas Stars – og det gjorde han med en ny imponerende forestilling.

Jason Dickinson ha texanerne ledelsen mot Philadelphia Flyers før tilskuerne hadde rukket å sette seg, mens Zuccarello spilte fram Esa Lindell til 2-0 før kampen var fem minutter gammel.

Scoringen til Lindell var en lekkerbisken. Selv om pasningen fra nordmannen var god, må vi erkjenne at avslutniingen fra finnen var enda bedre.

Like etterpå kunne vi høre Dallas-fansen rope «Zuuuc» av begeistring når han kontrollerte pucken, akkurat som vi ble så vant til å høre under hans drøyt åtte år med spill foran New York Rangers-fansen i Madison Square Garden.

Dallas vant 6-2.

Ni minutter før slutt gikk Zuccarello i garderoben. Han ble etterpå observertt idet han gikk inn i røntgenrommet. Nordmannen var heller ikke tilgjengelig for intervju etter kampen. 

Andrew Cogliano avsluttet også kampen tidlig og ble undersøkt, men ifølge trener Jim Montgomery var det i begge tilfeller bare for sikkerhets skyld. 

– Cogs fikk en vridning, men er fin. Han ville bare ikke ta noen sjanser. Jo lenger du kommer ut i en kamp, jo større er sjansen for skader. Det samme gjelder Zucc, sier Montgomery ifølge The Athletic. 

Han bekreftet dog at det ble tatt røtngen. 

– Ja, jeg er sikker på at de tar røntgen bare for å være sikre. Legene er der inne. Men det var ikke armen han kjente noe i. 

Ifølge The Athletic virket ikke Montgomery bekymret. 

Dallas Stars er nå garantert sluttspill. Motstander i første runde blir enten Winnipeg Jets, St. Louis Blues eller Nashville Predators.

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

1 Reply to “Zuccarello tilbake – imponerte umiddelbart”

Legg igjen en kommentar