Zuccarellos skøyter får internasjonal oppmerksomhet

Dennis Haanshuus har laget disse kunstverkene i anledning Summer Classic 2018 på Ullevaal stadion. Foto: Privat

ULLEVÅL (Nitten.no): Når Mats Zuccarello går på isen på Ullevaal stadion i kveld, er det i skøyter litt utenom det vanlige. Samtidig sender han kanskje et lite stikk til kompisen Henrik Lundqvist.

For mens Mats Zuccarello koser seg i sjøen på den ene skøyten, sitter Henrik Lundqvist i sandkassen og lager sandslott på den andre.

– Jeg laget et par design som Mats fikk se på, og han falt for det med bildet av han og Henke på, som en liten fleip mellom de to, sier designeren Dennis Haanshuus til Nitten.no.

Haanshuus, som nylig også designet Lars Haugens nye hjelm, fikk oppgaven med å designe et skøytepar verdig en «Summer Classic», og har allerede fått massiv oppmerksomhet for det spesielle skøytedesignet.

– Jeg har fått litt oppmerksomhet rundt om i verden, kan du si. Det tok helt av da New York Rangers la det ut i går og tagget meg i bildene.

Skøytene er også omtalt hos blant annet NHL.com og i Hockeysverige.se.

Haanshuus fikk oppdraget så sent som mandag denne uken, men tvilte aldri da forespørselen kom.

– Da jeg fikk spørsmålet om å lakke skøytene til Zucca var jeg aldri i tvil, og spesielt ikke siden skøytene skal auksjoneres bort senere på dagen.

Designeren håper at den økte oppmerksomheten skal bidra til flere oppdrag i tiden fremover, gjerne fra ishockeyligaer større enn den norske.

– Det er en kjempemulighet til å promotere mitt eget navn. Jeg har allerede en del forespørsler fra eliteserien, noe fra Sverige og også noe fra Østerrike etter at jeg designet hjelmen til Haugen. Så jeg håper selvfølgelig å kunne gjøre mer ut av dette etter hvert, avslutter Haanshuus.

avatar

Journalist hos KS Publikasjoner og Mediehuset Nettavisen.

Legg igjen en kommentar