Zuccarellos stjerneshow tar en pause

Mats Zuccarello. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Mats Zuccarellos årlige veldedighetskamp blir ikke å se i 2019.

ULLEVÅL (Nitten.no): Mats Zuccarello og hans manager Kevin Skabo har de fem siste årene arrangert en veldedighetskamp med NHL-stjerner i Norge. Etter fire vellykkede år i Stavanger og DNB Arena, fikk de med seg Henrik Lundqvist som samarbeidspartner og lokket 19.000 tilskuere til Ullevaal stadion i Oslo i august.

Det storslåtte arrangementet inneholdt superstjerner som Peter Forsberg, Victor Hedman, Zdeno Chara, Roman Josi, Filip Forsberg og Daniel Alfredsson på spillersiden, mens Madcon sto for det musikalske innslaget.

– Spillerne var strålende fornøyde. Vi var opptatt av å legge til rette for at dette skulle bli et arrangement som de satte pris på. Når folk stiller opp for Mats, og også Henke (Henrik Lundqvist) denne gangen, så må vi passe på at de også har det bra. Jeg tror vi leverte et produkt som de var veldig fornøyde med, sier Zuccarellos manager Kevin Skabo til Nitten.no.

– William Nylander sa til meg at dette var det råeste veldedighetsarrangementet han hadde vært med på, og Zdeno Chara sa «Kevin, let me know if you want to do a charity event in Slovakia». Det må jeg jo ta som en kompliment, legger Skabo til.

Noe arrangement i Slovakia blir det neppe. I 2019 blir det heller ikke en veldedighetskamp i Norge.

– Nå har Mats og jeg blitt enige om at vi skal ta en pause neste år. Vi har gjort dette fem år på rad. Vi toppet det i år, på alle mulige måter. Vi gir oss aldri mens vi er på topp, for Mats og jeg skal alltid videre og videre, men jeg tror vi skal reflektere litt over hva vi oppnådde i år og hvordan vi kan gjøre dette enda bedre. Noe sånt som vi gjorde på Ullevaal stadion i år, er det vanskelig å toppe.

Ingen konkrete planer er lagt.

Kevin Skabo. Foto: Roy Kvatningen / Nitten.no

Skabo forteller til Nitten.no at en utendørskamp i Sverige kan være en mulighet. Zuccarello og hans manager har også snakket om at det vil være moro å flytte veldedighetskampen til andre norske byer, for på den måten å støtte ishockeysportens spredning i for eksempel Tromsø eller Kristiansand.

– Henke sa til meg etter middagen vi hadde etter kampen, at han kanskje hadde lyst til å gjøre noe sånt i sin hjemby Göteborg om et par år. Det hadde vært morsomt med 40.000 på Nya Ullevi. Men dette arrangementet krever enormt mye og tapper deg for krefter. Å gjøre noe sånt på Nya Ullevi i Göteborg er kanskje det neste, men da må vi ha tid på oss til å planlegge det.

Det økonomiske resultatet av 2018-kampen er for øvrig ennå ikke ferdig.

– Vi holder på med regnskapet ennå, for dette var et såpass enormt prosjekt, sier Skabo til Nitten.no.

Hør hele intervjuet med Kevin Skabo her:

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

avatar

Author: Roy Kvatningen

Redaktør for #19 | Tidligere sportsredaktør og USA-korrespondent i Nettavisen | Forfatter av «Thor Hansen: Usensurert»

Legg igjen en kommentar